Beveiliging door World Security Group

U zoekt een betrouwbaar gecertificeerd beveiligingsbedrijf? Vertrouw dan op World Security Group. Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft. Onze organisatie is een betrouwbare partner op gebied van bewaking, beveiliging en veiligheid in het algemeen.

Bij ons kunt u terecht voor alle vormen van beveiliging en bewaking door heel Nederland. Of het nu gaat om objectbeveiliging, events, hondengeleiders of service medewerkers. Via World Security Group is het zo geregeld.

 

Binnen 24 uur beveiliging voor de deur

World Security Group detacheert en levert gecertificeerd beveiligingspersoneel en hondengeleiders aan bedrijven door heel Nederland. Ze voorzien maar liefst 95% van de aanvragen van beveiligers. Met meer dan 20 jaar ervaring levert World Security Group waar het voor staat: veiligheid. Veiligheid heeft u liever vandaag dan morgen.

World Security Group is een gecertificeerd bedrijf en een professionele partner die de opdrachtgevers een stap verder kan brengen bij het oplossen van zijn veiligheidsvraagstukken.

U belt ons bijvoorbeeld voor objectbeveiliging, winkelbeveiliging, openings- en sluitrondes bij bedrijven, receptiediensten en het bewaken van bouwprojecten.

 

Neem contact op met World Security Group

Wilt u meer informatie over de diensten of heeft u direct personeel nodig voor winkel-, evenement- of objectbeveiliging in Nederland? Bel dan met World Security Group: 045-5727943. 

Algemene voorwaarden WSG
Algemene inkoopvoorwaarden WSG