Timeless Open Air – LOCATIE SWITCH!

Timeless Open Air – LOCATIE SWITCH!

Timeless Open Air gaat verhuizen naar een nieuwe locatie.
Sportpark Strijthagen te Landgraaf!

Na een brand incident op de oude locatie waarbij asbest is vrij gekomen was de organisatie genoodzaakt te verhuizen naar een nieuwe locatie, De organisatie heeft in samenwerking met de gemeente Landgraaf alles op alles gezet om Timeless Open Air 2019 door te laten gaan en jullie op zaterdag 27 juli met trots te mogen gaan ontvangen.

De nieuwe locatie ligt slechts hemelsbreed 1km van de oude locatie af. Daarnaast bevind het zich in de groene omgeving van Landgraaf met voldoende toegankelijkheid, parkeerplaatsen en doorgroei mogelijkheden voor in de toekomst!

Tickets: www.subtielevents.nl
World Security Group

1 reactie tot nu toe

Pascal. K. Geplaatst op8:50 pm - jul 26, 2019

Top mannen fijne locaties voot een feest de komende jaartjes. Succes misschien tot morgen