Oog voor veiligheid
Oog voor veiligheid

Met de diensten van World Security Group zit u safe

Hieronder treft u een klein gedeelte van onze dienstverlening aan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, dan zijn we u graag persoonlijk van dienst. 

Winkelsurveillance

Winkeldiefstal is vervelend voor eigenaren en personeel, want hierdoor worden inkomsten misgelopen en kan er flink wat schade zijn aangericht. Ook klanten lijden hieronder: ze zien de winkel niet meer als een fijne omgeving. De winkelsurveillanten van World Security Group hebben als belangrijkste taak om diefstal te voorkomen, maar maken ook het winkelende publiek wegwijs en verlenen eerste hulp als dit nodig is. Onze ervaren beveiligers geven in hun uniform een duidelijk signaal af, waardoor personeel en klanten weer de zekerheid van veiligheid ervaren.

Collectieve winkelsurveillance
World Security Group biedt de mogelijkheid om de beveiligers breder in te zetten: meerdere ondernemers kunnen de kosten delen om surveillanten door een winkelcentrum of winkelgebied afwisselend te positioneren. De surveillant is door de deelnemende winkels altijd oproepbaar via een portofoon.

winkelsurveillance
mobiele surveillance

Mobiele surveillance

De mobiele surveillance van World Security Group biedt extra zekerheid. Een bedrijfspand heeft misschien wel de juiste alarminstallatie en goed hang- en sluitwerk, maar wie schakelt het alarm in en wie opent de sloten? De mobiele surveillancewerkzaamheden van World Security Group bestaan onder andere uit:

 • openingsronde
 • pand openen, alarm uitschakelen, licht en apparatuur aanzetten
 • brand- of sluitronde
 • controleren van werkplekken, ramen en deuren sluiten, licht en apparatuur uitschakelen, nooduitgangen en brandblusapparaten controleren, alarm inschakelen
 • controleronde
 • ronde in of om het object, controleren van ramen, deuren en hekken
 • beveiliging bij sluitingstijd
 • voor en na sluitingstijd aanwezig in of rondom het pand, personeel onder toezicht het pand laten verlaten
 • visitatie
 • controle op basis van steekproeven: tassen en andere bagage wordt gecontroleerd bij personeel en bezoekers
 • collectieve beveiliging
 • controleren van aaneengesloten bedrijven en terreinen

Objectbeveiliging

Een onderneming of bouwplaats in de avond- of nachturen beveiligen tegen indringers, daar wordt vaak als eerste aan gedacht bij objectbeveiliging. Maar diefstal en fraude vindt tegenwoordig ook steeds meer op klaarlichte dag plaats, waardoor de vraag naar professionele bewaking bij ondernemers toeneemt. De gediplomeerde beveiligers van World Security Group voeren (on)regelmatige controlerondes uit, bedienen de alarm- of observatiesystemen en verrichten de nodige visitaties om de veiligheid van elke onderneming te waarborgen.

 

objectbeveiliging
Evenementbeveiliging

Evenementbeveiliging

Een informeel feestje op de sportclub, een groot concert of een bedrijfsborrel op locatie: of er nu een klein of groot evenement wordt georganiseerd, met de juiste beveiliging wordt het in goede banen geleid. De beveiligers van World Security Group zijn opgeleid om in- en uitgangen te controleren, bezoekers te begeleiden, parkeerplaatsen te beheren, algemeen toezicht te houden en op te treden wanneer dit nodig is. World Security Group helpt eventueel ook met het opstellen van een beveiligingsplan en risico-inventarisatie. Zo biedt u de organisatie en de bezoekers de veiligheid die ze verwachten. 

Hondenbrigade

Hondenbewaking biedt een meerwaarde aan elke surveillancedienst, zoals controle op evenemententerreinen, sportaccommodaties, winkelcentra, vliegvelden en havens. Het sterke reukvermogen en scherpe gehoor van de honden zorgen ervoor dat ze snel ongewenste bezoekers of ruziemakers opsporen.

Alle honden en geleiders zijn in het bezit van een certificaat afgegeven door de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging (KNPV) of de Nederlandse Bond voor de Diensthond (NBvdD). 

hondenbrigade

Facilitaire dienstverlening

World Security Group biedt ook facilitaire ondersteuning in vakantieperiodes en bij ziekte- of zwangerschapsverlof. De medewerkers hebben de juiste uitstraling en houding om gasten te ontvangen. Daarnaast verrichten ze administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Dit geldt voor de onderstaande diensten:

 • Receptiediensten
 • Concierge's
 • Huismeesters
 • Service medewerkers